Mäklarens kommentarer

Airon Marine 345 kombinerar italiensk design med marin ingenjörskonst och erbjuder bra balans mellan lyx, prestanda och komfort. Detta gör båten idealisk för en större familj eller en avkopplande weekendresa med vännerna.

Invändigt är båten utformad för att kännas som ett bekvämt hem på vattnet. Den rymliga salongen, den privata kabinen i fören med en stor dubbelsäng, samt den stora akterkabinen med tre separata sovplatser, ger tillsammans gott om utrymme för alla ombord att röra sig fritt. Pentryt är välutrustat och badrummet erbjuder de bekvämligheter som behövs för längre övernattningar. Dessutom kan det höj- och sänkbara matbordet i salongen enkelt omvandlas till en extra sovplats, vilket ytterligare ökar flexibiliteten.

Ytorna på däck och i cockpit är designade för både avkoppling och rena transporter. Två rymliga solbäddar finns: en på fördäck med bekväma madrasser och en i den rymliga aktercockpiten, där det hydrauliska matbordet kan sänkas för att skapa en stor solbädd. För säkerhetens skull omges båten av rostfria räcken, och den breda badplattformen tillsammans med en hydraulisk landgång gör det enkelt att komma ombord vid förtöjning eller för snabb åtkomst till vattnet för bad och vattensporter.

Båten drivs av två stycken Volvo Penta KAD43-motorer och har få gångtimmar för sin ålder. Det V-formade skrovet är designat för att ge en jämn och bekväm färd, även under tuffare förhållanden.

Ytterligare funktioner inkluderar ankarspel i både fören och aktern, vilket gör det enkelt att hantera båten vid tilläggning och ankring. Båten genomgick flera uppgraderingar och installationer runt 2018 och har använts sparsamt sedan dess. Oavsett om du planerar familjeutflykter eller resor med vänner, erbjuder Airon Marine 345 komforten och bekvämligheten av ett litet hem till sjöss.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Key Facts

  • Underhållen och sparsamt använd båt.
  • 2 x Volvo Penta KAD43, 470 hk med låga gångtimmar.
  • 2 x DPH drev.
  • Bogpropeller.
  • Elektriska ankarspel i fören och aktern.
  • Hydraulisk landgång i aktern.
  • 6 kojplatser.
  • Navigationssystem från Garmin.
  • Dieselvärmare.
  • Varmvattenberedare.
  • Professionell service och underhåll på varv.
  • Förvarad inomhus mellan 2003 och 2017.

Ägarens kommentarer

Båten har varit fantastisk de få gånger jag har använt henne. Hon är stabil på sjön och otroligt bekväm för övernattningar. Allt fungerar bra. Det enda problemet är att jag inte har haft tid att njuta av henne så mycket som jag önskat.


Information
  1. Tillverkare: Airon Marine
  2. Båtmodell: Airon 345
  3. Båtnamn: HEART
  4. Designer: Paolo Molinari
  5. Tillverkad: 2002
  6. Längd: 36’1” / 11m
  7. Bredd: 10’6” / 3.20m
  8. Min djup / Max djup: 2’8” / 0.8m
  9. Deplacement: 5,500kg / 12,125lb
  10. Kojer: 6 kojplatser i 2 kabiner / 1 toalett(er)
  11. Motor: 2 Volvo Penta KAD43 (235hp) Diesel
  12. Plats: Ingarö, Sweden
  13. Pris: SEK795,000, EU VAT paid
Kontaktuppgifter
kim-silfving-23, Berthon Brokerage

Kim Silfving
Berthon Scandinavia
Tel: +46 739 960 849
E-Mail: kim.silfving@berthonscandinavia.se



Top

Search BerthonScandinavia.se