Mäklarens kommentarer

Denna mycket väl underhållna Regina af Vindö 40 är nu till salu av sin första och enda ägare. Båten är ett exempel på svenskt kvalitetshantverk när det är som bäst. Den genomtänkta designen och den solida konstruktionen ger en känsla som liknar en större yacht. Skrovformen, tillsammans med den eleganta överbyggnaden, det rena teakdäcket och den djupa, rymliga sittbrunnen, gör båten till en estetisk skönhet utan att kompromissa med funktionen.

Interiören är fylld av högkvalitativ afrikansk mahogny, vilket skapar en varm och inbjudande känsla. Salongen har en rymlig U-formad soffa och flera stora fönster med panoramautsikt som bidrar till en ljus och luftig atmosfär. Överbyggnadens design bidrar inte bara till den höga komforten, utan underlättar också segling och navigering i alla typer av väderförhållanden.

När du kliver ner möts du först av rymden inne i båten. Direkt till babord finns båtens ena toalett och till styrbord en ingång som leder ner till en mysig akterkabin med en stor trippelkaj, en garderob och flera skåp för förvaring. Pentryt ligger längs styrbordsidan av salongen och är utrustat med allt du behöver för att kunna leva ombord. Det stora navigationsområdet längst fram i salongen fungerar som en andra styrplats och erbjuder en imponerande 270-graders utsikt, vilket ger en känsla av att sitta i kommandocentralen på ett större fartyg. Dessutom har båten en privat och rymlig kabin i fören. Här finns en stor dubbelkoj, en bekväm fåtölj, en rymlig garderob och ett badrum med separat dusch.

Regina af Vindö 40 är inte bara känd för sitt hantverk utan också för sina goda seglingsegenskaper. Denna båt, MIINGLA, är utrustad med segel av högsta kvalitet som är i mycket gott skick. Hon har även försetts med två undanvindssegel på rulle för den som vill öka farten ytterligare. Tack vare manöverpanelen och de elektriska kontrollerna från styrplatsen är hon lätt att manövrera, även om du seglar ensam. Med ett djupgående på endast 1,75 m kan du nå fler unika platser, inklusive grundare naturhamnar och vackra vikar dit många andra segelbåtar inte kan ta sig.

MIINGLA erbjuder ett trivsamt hem på vattnet, med nya vyer varje morgon och många möjligheter till äventyr.

Key Facts

  • Välunderhållen båt och teakdäck i fint skick.
  • Interiör av Khaya-mahogny.
  • Dubbla styrplatser (Exteriört och interiört).
  • Bog och akterpropeller.
  • Elektrisk rullmast.
  • Elektrisk rullfock.
  • Segel av hög kvalitet i gott skick.
  • Autopilot.
  • 9 x Navigationsinstrument.
  • Ankarspel i för- och akter.
  • 3 oberoende värmesystem.
  • Bränslecellsladdare.
  • Litiumbatterier.
  • Sprayhood i nyskick.
  • Bottenmålad med coppercoat.
  • Sängplatser för 6 personer.
  • Grund köl.

Ägarens kommentarer

Vi säljer nu vår älskade Regina af Vinö 40, MIINGLA, som har varit vår kära följeslagare under 16 underbara säsonger. Hon har tryggt tagit oss mellan Sverige, Finland, Danmark och Norge och många andra platser runt om Skandinavien. Varje resa har varit fylld av glädje och äventyr. Under åren har vi lärt känna varje del av båten och uppskattar verkligen allt hon har att erbjuda.

Att laga mat i pentryt medan man ser ut över havet genom de stora fönstren har gett en extra dimension, den påtagliga närheten till naturen utanför är fantastisk. Efter en lång dag på havet har vi ankra och kunnat njuta av goda måltider med vänner. Antingen i den rymliga sittbrunnen eller runt det stora bordet i salongen. Stunder vi alltid kommer att minnas.

Inne i båten känns MIINGLA mer som ett hem med sina stora sängar och rymliga badrum. Att vakna till ett morgondopp från badplattformen, följt av en god frukost; det har varit det perfekta sättet att börja varje dag.

Vi hoppas att den som seglar med henne härnäst kommer att känna samma kärlek och koppling som vi har upplevt under vår tid tillsammans.


Information
  1. Tillverkare: Regina af Vindö Yachts AB
  2. Båtmodell: Regina af Vindö 40
  3. Båtnamn: MIINGLA
  4. Designer: Carl Beyer
  5. Tillverkad: 2009
  6. Längd: 40’ / 12.20m
  7. Bredd: 12’5” / 3.78m
  8. Min djup / Max djup: 5’9” / 1.75m
  9. Deplacement: 10,600kg / 23,369lb
  10. Kojer: 6 kojplatser i 2 kabiner / 2 toalett(er)
  11. Motor: 1 Yanmar 4JH4AE (56hp) Diesel
  12. Plats: Stockholm, Sweden
  13. Pris: SEK3,600,000, VAT paid
Kontaktuppgifter
kim-silfving-23, Berthon Brokerage

Kim Silfving
Berthon Scandinavia
Tel: +46 739 960 849
E-Mail: ki**********@be****************.se



Top

Search BerthonScandinavia.se