Najad 332 är designad av Judel/Vrolijk och tillverkad på Orust. En svensktillverkad kvallitetsbåt som känd för sitt fina hantverk med fokus på cruising. En båt som är idealisk för den äventyrliga seglaren som föredrar en mindre segelbåt framför en större. Båten har byggts utifrån en mer traditionell teknik med ett stort fokus på detaljer. Bland annat är skotten inlaminerade i skrovet vilket skapar en robustare och mer hållbar skrovstruktur. Den är lämpad för antingen två par eller ännu hellre ett par, som vill ha gott om plats ombord eller bra med stuvutrymme.

Uppe på däck är båten praktiskt utformad med ett fokus på enkelhet och bekvämlighet. Det breda sidodäcket, rorkulten och den rymliga sittbrunnen.

Under däck är båten stilren och välplanerad, där mahognyt ger en känsla av skandinavisk elegans. Interiört är båten ren och intuitiv med alla faciliteter placerade på ett strategiskt sätt för att göra dem enkla att använda.Salongen är rymlig utifrån sin storlek på båt och fungerar perfekt för både måltider och ren avkoppling. Pentryt är praktiskt och välutrustat vilket förenklar matlagningen och kabinerna tillräckligt stora och bekväma för att kunna ge god vila och sömn.

Andra praktiska detaljer på båten är bland annat den rymliga ankarboxen, rullmast med svepta spridare, kombinerad plattform och bogspröt i fören samt flera stuvutrymmen i sittbrunnen. Den fasta vindrutan ger bra skydd mot elementen ute till havs och väl i hamn så kan man vika upp rorkulten för att skapa en stor social yta i sittbrunnen.

En större badplattform är integrerad i akterspegeln och den skapar goda förutsättningar för ett morgondopp eller för att lätt kunna lyfta ombord saker när man lägger till med jollen i aktern.

Motorutrymmet på båten är lättåtkomligt vilket förenklar service och reparationer, detaljer som i slutändan spar tid och pengar. Sammanfattningsvis så har den här båten en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och prestanda vilket skapar goda förutsättningarna för lyckade seglatser.

Hon har bara haft en ägare och har uteslutande seglat i bräckt vatten. Hon kommer med prestandasegel i bra skick, motorn är uteslutande servad av varv och EU-momsen är betald.

IDA är nu redo för nya äventyr.

Key Facts

 • En ägare.
 • Rullmast.
 • Utfällbar bogpropeller.
 • Elektriskt ankarspel.
 • Autopilot.
 • Radar.
 • Dieselvärmare.
 • Laminatesegel I bra skick.
 • Rorkult.
 • Bogspröt med ankarhållare.
 • Integrerad badplattform.
 • Jolle och utombordare.

Ägarens kommentarer

IDA är inte bara en båt; hon har varit vår stora passion i flera år. Hon är snabb, trygg och vacker och drar alltid till sig blickar var man än kommer. Hon seglar som en dröm och har tre Najad Cup-segrar på sitt cv. Segelgarderoben är i mycket gott skick och hon kan nu bli din perfekta partner för äventyren till havs.


Information
 1. Yachtbyggare: Najad
 2. Båtmodell: Najad 332
 3. Tillverkad: 2006
 4. Längd: 9.98 (m)
 5. Bredd: 3.26 (m)
 6. Djup: 1.70 (m)
Kontaktuppgifter
kim-silfving-23, Berthon Brokerage

Kim Silfving
Berthon Scandinavia
Tel: +46 739 960 849
E-Mail: kim.silfving@berthonscandinavia.se

Your Local Broker, Internationally

Berthon UK
(Lymington, Hampshire - UK)

Sue Grant
sue.grant@berthon.co.uk
0044 (0)1590 679 222

Berthon France
(Mandelieu La Napoule, France)

Bruno Kairet
bruno.kairet@berthonfrance.fr
0033 (0)4 93 63 66 80

Berthon Scandinavia
(Henån, Sweden)

Magnus Kullberg
magnus.kullberg@berthonscandinavia.se
0046 304 694 000

Berthon Spain
(Palma de Mallorca, Spain)

Simon Turner
simon.turner@berthonspain.com
0034 639 701 234

Berthon USA
(Rhode Island, USA)

Jennifer Stewart
jennifer.stewart@berthonusa.com
001 401 846 8404


Top

Search BerthonScandinavia.se