Mäklarens kommentarer

Bestevaer 66, ANABEL är en mycket speciell och unik båt som skapades för att ta sin ägare runt jorden med säkerhet och tillförlitlighet. Hon är en custom-designad yacht byggd av Holländska KM Yachts för hennes nuvarande ägare och har en stark och lätthanterlig seglingsplan med en säker sittbrunn.

Hennes pilothus är den perfekta platsen för navigering och har nyligen fått nya, superstarka laminerade fönster. Hon har också en bekväm huvudsalong och 3 bekväma och säkra sovhytter.

ANABELs lyftköl med en blykula på 9000 kg ger henne enorm flexibilitet och ultimat stabilitet. Hon är byggd av högkvalitativ aluminium och har en robust konstruktion som gör henne lämplig för alla hav, både på höga och låga latituder och för cruising i varmare vatten.

ANABEL har alltid underhållits noggrant av sin ägare och har nyligen fått ny stående rigg och ny bottenbehandling.

Båtar av denna kaliber som är så väl beprövade och välunderhållna kommer sällan ut på marknaden, så ANABEL är verkligen en unik möjlighet. Hon är ett bra alternativ till en nybyggd båt för den som har långsegling i åtanke.

Videos (ENG)

Ägarens kommentarer

ANABEL har många beundrare världen över och har alltid väckt stor uppmärksamhet när vi lägger till i hamn. Hon är en riktig seglingsmaskin. Den nya ägaren kommer att bli imponerad av alla detaljer och system som finns ombord.

Som den ende personen som har en fullständig förståelse för ANABELs tekniska detaljer och system är jag mer än villig att lägga den tid som behövs för att överföra all min kunskap till den nya ägaren. Med min djupa erfarenhet av att medverka vid design och tillverkning samt segla och bo ombord på ANABEL, önskar jag att hon ska få en ny ägare som kan uppskatta alla hennes unika egenskaper och att hon ska fortsätta att segla på världshaven i många år framöver


Information
 1. Tillverkare: KM Yachtbuilders
 2. Båtmodell: Bestevaer 66
 3. Båtnamn: ANABEL
 4. Designer: Dykstra Naval Architects
 5. Tillverkad: 2014
 6. Längd: 68’11” / 21m
 7. LWL: 59’1” / 18m
 8. Bredd: 16’5”/ 5m
 9. Min djup / Max djup: 5’3” / 1.6m
 10. Deplacement: 32,005kg / 70,559lb
 11. Kojer: 6 kojplatser i 3 kabiner / 2 toalett(er)
 12. Motor: 1 Lugger L1064T Diesel
 13. Plats: Lanzarote, Canary Islands, Spain
 14. Pris: €1,450,000, + VAT
Kontaktuppgifter
magnus-kullberg, Berthon Brokerage

Magnus Kullberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 79 079 55 45
E-Mail: magnus.kullberg@berthonscandinavia.seTop

Search BerthonScandinavia.se