Solaris 64 RS

Solaris 64 RS är en av de nyare modellerna från ritbordet hos Soto Acebal, hon lanserades 2019. Hon är en extremt innovativ yacht i bluewater cruising segmentet. RS modellerna har en ljus salong med stora fönster som ger en oslagbar panoramautsikt, den upphöjda salongen skapar utrymme för ett centralt maskinrum där alla service system är samlade, väl isolerad för att inte de två akterkabinerna ska störas. Layouten i förskeppet är verkligen innovativ där hon kan specificeras med två olika lösningar, en stor segelstuv eller inredd till en besättningshytt med eget badrum. Föröver ligger även den rymliga Owner´s cabin med oslagbar komfort, eget badrum och generösa förvaringsmöjligheter, dubbelbädden placeras antingen midskepps med åtkomst från båda sidorna eller förskjuten mot babord sida. Köket är centralt placerat och löper över hela hennes bredd. Den väl genomtänkta inredningslayouten skapar en passage genom den breda salongen där nedgången är förskjuten åt styrbord, vilket ger enkel tillgång till gästkabinerna i aktern. Gästernas kabiner har stor rymd med bra förvaring och eget badrum, självklart med dusch i full höjd.

Däckslayouten hos denna prestanda yacht gör ingen seglare besviken, storskotet trimmas på den centralt placerade vinschen och övriga skot sköts på vinscharna på sidan, alla med lätt åtkomlighet av rorsman. Dubbla roder, viktoptimerad ”T”-formad köl och självslående fock bidrar till den höga seglingsprestandan och enkla hanteringen. Kölen kan även fås med ett grundare alternativ, 2,9m, samt en lyftköl som inte påverkar det inre utrymmet. Det moderna skrovet med bred akter döljer ett 3m längsgående tendergarage, utan att det inkräktar på utrymmet i akterkabinerna. Sittbrunnen har en ergonomisk och bekväm sällskaps del med en soffa och fast bord mot babord sida och soffa på styrbord sida, däremellan passage till nedgången.

Optionslistan är generös med ett urval av inredningsdetaljer beroende på det uttryck och karaktär du önskar, modern ljus ek, borstad eller antik behandlad, konkurrerar med den traditionella teaken. Kvalitet och detaljfinish är genomgående av högsta klass, hantverkarna på det italienska varvet har inte lämnat något åt slumpen på denna lyxyacht.

Tillgängliga båtar
Kontaktuppgifter
magnus-kullberg, Berthon Brokerage

Magnus Kullberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 79 079 55 45
E-Mail: magnus.kullberg@berthonscandinavia.se

fredrik-sundberg-2020, Berthon Brokerage

Fredrik Sundberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 70822 02 09
E-Mail: fredrik.sundberg@berthonscandinavia.se

Solaris 64 RS 1
Solaris 64 RS 3
Solaris 64 RS 4
Solaris 64 RS 5
Solaris 64 RS 6
Solaris 64 RS 7
Solaris 64 RS 8
Solaris 64 RS 9

Specifikation

LOA:19,40 m
LWL:18,20 m
Bredd:5,40 m
Djup:3,30 m (option 2,90 m alt. lyftköl 2,45 m - 3,75 m)
Deplacement (lätt):27,600 kg
Ballast:8,500 kg
Segelyta:222 m²
Genua:102 m²
Storsegel:120 m²
Motor:110 hk (option 150 hk alt. 180 hk)
Transmission:Axel
Generator (option):Se prislista
Vatten:900 L
Bränsle:800 L
CE:Kategori A
Design:Javier Soto Acebal
Inredningsdesign:Roseo Design
Strukturell design:Solaris

layout

Klicka på en miniatyrbild

Search BerthonScandinavia.se