Solaris 68 RS

Solaris 68 RS är den perfekta yachten för bluewater cruising. Likt hennes mindre systerfartyg är hon extremt innovativ med oslagbar prestanda både över och under däck. Denna yacht är ett resultat av mångårig erfarenhet från design och konstruktion av segelyachter med fokus på långdistanssegling. Optimal utrymmesplanering gör att maskinrum, tankar och servicesystem får plats under salongsdurken vilket också viktoptimerar och levererar maximal prestanda och komfort ur det formstabila skrovet. Med den upphöjda salongen i kombination med 360-graders panoramafönster så får du ett rymligt, ljust och perfekt socialt utrymme. Det några fot större skrovet bidrar till hennes fina komfort och ger dig flera olika flexibla interiöralternativ, lösningar för att möta alla båtägares krav.

Solaris varvet har tillsammans med designern Javier Soto Acebal skapat en yacht som utan begränsningar kommer att ta dig säkert över dom stora haven. Den breda aktern med sina två rattar ger rorsman full översikt och kan med lätthet sköta navigering och segelhantering. Dubbla roder i kombination med den självslående focken ger en oslagbar kontroll samtidigt som hon känns lätt och känslig på rodret. Däckslayouten är optimerad för att skapa ett enkelt och avslappnat liv ombord, både för besättning och gäster.

Det moderna skrovet med sin breda akter skapar nya möjligheter för innovativa lösningar. Akterspegeln döljer både ett tendergarage och i nedfällt läge en härlig badplattform. Solaris 68 RS levereras med djupgående T-formad köl för maximal prestanda, ett grundare alternativ samt lyftköl finns på optionslistan.

Owner´s cabin ligger i fören och erbjuds med två olika layouter, midskepps dubbelbädd likt hennes mindre systrar eller sidoförskjuten dubbelbädd med toalett och dusch föröver. I tillägg till ditt privat utrymme ger skrovet utrymme till 2 dubbel hytter och en besättnings koj. Detaljfinishen och materialval ombord på en Solaris är i högsta nivå. Du kan välja inredning efter eget önskemål – klassisk teak eller ek med olika behandling, oavsett val så får du garanterat ett resultat med en kvalitet som du kan förvänta dig av Solaris Yachts.

Tillgängliga båtar
Kontaktuppgifter
magnus-kullberg, Berthon Brokerage

Magnus Kullberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 79 079 55 45
E-Mail: magnus.kullberg@berthonscandinavia.se

fredrik-sundberg-2020, Berthon Brokerage

Fredrik Sundberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 70822 02 09
E-Mail: fredrik.sundberg@berthonscandinavia.se

Solaris 68 RS 1
Solaris 68 RS 3
Solaris 68 RS 4
Solaris 68 RS 5
Solaris 68 RS 6
Solaris 68 RS 7
Solaris 68 RS 8
Solaris 68 RS 9
Solaris 68 RS 10
Solaris 68 RS 11
Solaris 68 RS 12

Specifikation

LOA:20,80 m
LWL:19,50 m
Bredd:5,50 m
Djup:3,40 m (option 3,00 m)
Deplacement (lätt):28,800 kg
Ballast:10,400 kg
Segelyta:256 m²
Genua 106%:110 m²
Storsegel:146 m²
Motor:150 hk (option 180 hk)
Transmission:Axel
Generator (option):Se prislista
Vatten:1,000 L
Bränsle:930 L
CE:Kategori A
Design:Javier Soto Acebal
Inredningsdesign:Solaris / V. Lalosevic / L. Micheletti
Strukturell design:Solaris

Search BerthonScandinavia.se