Mäklarens kommentarer

Bavaria 36 Cruiser, förmodligen en av de mest populära modellerna av segelbåtar på marknaden, och det är lätt att förstå varför. Ett framgångsrikt samarbete mellan två av världens ledande marina företag, Bavaria Yachts och Farr Yacht Design, resulterade i en bra segelbåt som är optimerad för ett bekvämt liv ombord och långa seglatser. År 2009 lanserade Bavaria en ny cruising-linje för att möta den moderna seglarens krav. Med en perfekt mix av hög kvalitet, säkerhet, komfort och smarta lösningar föddes den nya Bavaria 36.

Bavaria 36 Cruiser har två stora kabiner. I fören har ägarkabinen en stor v-koj. Gästerna får sin egen kabin i aktern med en generöst tilltagen dubbelkoj. Tack vare 2-kabinsversionen finns ett ljust och rymligt toalettutrymme med dusch på babordssidan av nedgången, som inte stör salongsutformningen. På styrbordssidan finns ett pentry med allt nödvändigt, inklusive en mikrovågsugn. Salongen har anmärkningsvärd rymd med en höjd på 1,90 cm, två soffor och ett fällbart bord. Navigationsområdet är framåtvänd och har ett stort bord för dina sjökort. Interiören är fantastisk och det finns gott om förvaringsutrymme, men det är i sittbrunnen du verkligen kommer att bli förälskad. I sittbrunnen finns det plats för alla ombord. Med den nedfällbara badplattformen skapar du ett oslagbart område för lata dagar på vattnet, och för de kalla dagarna finns en sprayhood och ett heltäckande kapell. Det är teak i sittbrunnen och på badplattformen.

Seglingen görs enkel med rullmast och rullfock i kombination med elektriska vinschar. Tillsammans med den uppgraderade motorn och bogpropellern gör du lätt manövrar i marinan eller i naturhamnen.

Bavaria 36 Cruiser, LaLinnea, är i mycket gott skick. Hon har endast använts sparsamt av sin ägare och har varit på land i två säsonger, i vattnet har hon haft sin egen brygga. LaLinnea har uppgraderats med ny plotter och batterier. För att förbättra säkerheten är hon utrustad med rostfritt rör som mantåg, något man normalt bara hittar på större yachter. Orust Yacht Service har tagit hand om underhållet och servicen ombord. Skrovsidorna är polerade och bottenmålningen är ny, hon är redo för en ny säsong med en ny besättning.

Key Facts

 • Rullmast från Selden Mast.
 • Volvo Penta D1-30 motor.
 • 6 kojer i 2 kabiner + salong.
 • Rattstyrning.
 • Bogpropeller.
 • Bogspröt för gennaker, fällbar stege, custom made.
 • Rostfri pulpit och mantåg, custom made.
 • Sprayhood och sittbrunnskapell.
 • Badplattform med teak, nedfällbar.
 • Teak i sittbrunn.
 • Garmin plotter – 2021.
 • Autopilot med fjärrkontroll.
 • Inverter.
 • Vinterförvarad inomhus på varv.
 • Professionell service med full dokumentation.
 • En ägare.

Ägarens kommentarer

LaLinnea är en rymlig segelbåt som, även om den inte är en high-performance båt, utmärker sig som en mycket bekväm cruising-yacht. Med tillägget av ett Code Zero-segel förbättras dess seglingsprestanda. Båten erbjuder gott om förvaringsutrymmen och genom att välja 2-kabinsversionen får man en rymligare toalett- och duschutrymme samt en större akterkabin. Många extra optioner bidrar till dess säkerhet och skapar en attraktiv och snygg båt. LaLinnea har alltid förvarats i vår privata hamn när den inte är i bruk. Vi har haft många minnesvärda seglingsturer, främst mellan Sverige, Danmark och Tyskland.


Information
 1. Tillverkare: Bavaria Yachts
 2. Båtmodell: Bavaria 36 Cruiser
 3. Båtnamn: LaLinnea
 4. Designer: Farr Yacht Design
 5. Tillverkad: 2011
 6. Längd: 37’1” / 11.30m
 7. LWL: 32’6” / 9.90m
 8. Bredd: 12’ / 3.67m
 9. Min djup / Max djup: 6’5” / 1.95m
 10. Deplacement: 7,000kg / 15,432lb
 11. Kojer: 6 kojplatser i 2 kabiner / 1 toalett(er)
 12. Motor: 1 Volvo Penta D1-30 (27hp) Diesel
 13. Plats: Henån, Orust, Sweden
 14. Pris: SEK1,295,000, VAT paid
Kontaktuppgifter
fredrik-sundberg-2020, Berthon Brokerage

Fredrik Sundberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 70822 02 09
E-Mail: fredrik.sundberg@berthonscandinavia.seTop

Search BerthonScandinavia.se