Mäklarens kommentarer

Nimbus T11 har designats för att ge dig, din familj och vänner oförglömliga dagar på havet. T11 är en rymlig båt med walk-around design som enkelt anpassas efter dina behov. Med fokus på modern skandinavisk design har teamet på Nimbus Boats fått fram en båt för dig som värdesätter sjösäkerhet, smart funktioner och användarvänlighet. Det välbalanserade skrovet är byggt för fart och har en låg planingströskel, fören är knivskarp och sker enkelt genom vågorna. Dom kraftfulla motorerna ifrån Mercury på varder 350hk levererar en toppfart på över +45 knop och du marchar fint i ca 30 med god bränsleekonomi. Cockpiten har tre pilotstolar med god överblick över instrument och utrustning ombord, allt skyddas av den stora vindrutan.

Akter om cockpit finns det unika med båten, tre soffor som med stor flexibilitet kan ändras efter aktiviteterna ombord. Sofforna kan roteras eller vikas ihop, allt för att passa cruising, solbad eller middag. Önskar du att koppla av i skugga finns en elektrisk markis i akterkant av T-toppen. Sittgruppen kan vändas föröver för att ge bästa position vid snabbare gång och under sofforna finns ett väldigt stort förvaringsutrymme där allt från SUP:ar, wakeboards och utrustning får plats. Förvaringsutrymmet har hydraulisk öppning och mäter drygt 2500 liter. I anslutning till loungedelen finns ett pentry med diskbänk och rostfria kyllådor.

På fördäck finns en solsäng med en divan, ett populärt utrymme som man når via dom teakklädda sidodäcken. Under däck finns två kabiner med plats för 4 personer. Det finns även en rymlig toalett med dusch.

T11 är en modell där T står för Tender, denna serie ersätter den populära Nova serien. Med denna serie så har man framgångsrikt nått ut till kvalitetsmedvetna båtälskare i medelhavet och USA.

Denna T11, MEJA IV, är fullutrustad och har bara 3 somrar i vattnet. Ägaren har inte sparat på något och utrustningslistan är verkligen imponerande. Hon har T-Top med elektriskt soltak och teakdäck på alla däcksytor. Med hjälp av dom dubbla motorerna och bogpropeller manövrerar du enkelt i trånga utrymmen, allt sköts med joystick kontrollen. Självklart är hon utrustad med den senaste elektroniken och du kan tryggt navigera med hjälp av radar, 3 stora plotter skärmar och nattkamera från FLIR. Båten har elektriska ankarspel i för och akter och en grym ljudanläggning, en båt för att skapa fina minnen i sommar!

Vi har nu glädjen att erbjuda detta fina exemplar som endast haft 1 ägare.

Båten är nyservad och är redo för leverans!

Key Facts

 • 2 x Mercury Verado L6, 350hk.
 • Joystick-kontroll.
 • VesselView mobil med Active trim.
 • Sittplatser för 3 personer i cockpit.
 • 4 kojplatser fördelade på 2 hytter.
 • Loungeområde med flexibla sittplatser.
 • Elektrisk ankarspel i fören och aktern.
 • Bogpropeller.
 • Solpaneler.
 • Radar med 2×12″ plotter.
 • Fusion stereosystem med subwoofer.
 • Ute pentry/wet bar.
 • Kylskåp och frys i rostfritt stål.
 • Toalett med dusch
 • Värmare och defroster
 • Stort förvaringsutrymme
 • Vinterförvaring inomhus

Ägarens kommentarer

Vi har haft många oförglömliga soliga dagar med vår familj och vänner på denna skandinaviskt designade yacht. Med sina rymliga däck, bekväma sittplatser och dedikerade relaxytor är hon perfekt för att suga åt sig solen och skapa livslånga minnen.

Hon lever upp till det välkända skandinaviska åtagandet för kvalitet och hantverk, där varje komponent, från det robusta skrovet till de finaste detaljerna, har noggrant tillverkats och anskaffats för att säkerställa lång livslängd och hållbarhet, även i de tuffaste marina miljöerna.

När solen går ner och nattens stjärnhimmel visar sig, kan du lita på den högteknologiska utrustningen och den senaste tekniken för att navigera med självförtroende. Utrustad med två LED- och lasersökstrålkastare, samt en FLIR-nattsynkamera, är denna båt redo att guida dig genom mörkret och säkerställa säker navigering även under utmanande förhållanden.

Att förtöja henne även i mycket trånga hamnar är enkelt med hjälp av datorstyrd joystick-styrning (min yngsta dotter kan till och med förtöja henne som en kapten).


Information
 1. Tillverkare: Nimbus
 2. Båtmodell: Nimbus T11
 3. Båtnamn: MEJA IV
 4. Designer: Nimbus Boats AB
 5. Tillverkad: 2019
 6. Längd: 40’8” / 12.4m
 7. Bredd: 11’4” / 3.46m
 8. Min djup / Max djup: 2’11” / 0.9m
 9. Deplacement: 5,600kg / 12,346lb (incl. engines)
 10. Kojer: 4 kojplatser i 2 kabiner / 1 toalett(er)
 11. Motor: 2 Mercury Verado L6 (350hp) Petrol
 12. Plats: Långedrag, Gothenburg, Sweden
 13. Pris: €305,000, VAT paid
Kontaktuppgifter
fredrik-sundberg-2020, Berthon Brokerage

Fredrik Sundberg
Berthon Scandinavia
Tel: +46 70822 02 09
E-Mail: fredrik.sundberg@berthonscandinavia.se


Your Local Broker, Internationally

Berthon UK
(Lymington, Hampshire - UK)

Sue Grant
sue.grant@berthon.co.uk
0044 (0)1590 679 222

Berthon France
(Mandelieu La Napoule, France)

Bruno Kairet
bruno.kairet@berthonfrance.fr
0033 (0)4 93 63 66 80

Berthon Scandinavia
(Henån, Sweden)

Magnus Kullberg
magnus.kullberg@berthonscandinavia.se
0046 304 694 000

Berthon Spain
(Palma de Mallorca, Spain)

Simon Turner
simon.turner@berthonspain.com
0034 639 701 234

Berthon USA
(Rhode Island, USA)

Jennifer Stewart
jennifer.stewart@berthonusa.com
001 401 846 8404


Top

Search BerthonScandinavia.se